Backintervaller i Övralidsbacken

Igår startade dagen med ett fem kilometer långt simpass följt av ett 31 km långt cykelpass. Huvudserien under simpasset var 10 x 100 fr F3. Det gick väl ganska bra med tanke på att jag inte hade simmat på fem dagar, jag snittade på runt 1:10-1:13. Resten av simpasset var ett två kilometer långt insim, en kilometer arm med paddel + dolme och en kilometer nedvarvning.

Direkt efter simpasset var det dags för ett en timme långt F1-F2 cykelpass. Jag försökte hålla igen med farten fast det var aningen svårt med nya cykeln… Passet blev runt en timme långt pass och trots några pauser hade jag 161 i snittpuls.

På eftermiddagen var det dags för ytterliggare ett cykelpass där vi skulle köra backintervaller i Övralidsbacken. Vi var en hel del som körde passet, alla från triathlongymnasiet plus några till.

Efter att ha cyklat ut till Övralidsbacken skulle vi köra uppför den 4-5 gånger. Förra året kämpade jag verkligen för att komma upp men nu gick det betydligt lättare. Dock vet jag inte riktigt om det är tack vare nya cykeln, vinterns cykelträning eller min BG-fit från Cykloteket fast det allra troligaste är nog en blandning av alla tre.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve