Återhämntning efter kungsholmen runt

De senaste dagarna har det varit återhämntning efter Kungsholmen runt, dvs lite lättare och kortare pass. Stelheten i vaderna har släppt och jag anser mig vara i riktigt bra cykel och löpform. Simningen däremot har sackat efter lite, inte alltför lovande inför morgondagens simtest.

Idag var det simning på morgonen och cykel på eftermiddagen. Simpasset var på runt 4 kilometer med huvudserien 30 x 50 där det var 3 x 50 F3, 2 x 50 F2, och 1 x 50 F1 i fem varv. Jag kände mig pigg genom hela serien men farten var inte hög nog enligt mig.

På eftermiddagen gav jag mig ut och körde mountainbike medan alla andra körde spinning. Det var väldigt lerigt ute, något som lyckligtvis inte påverkade träningen. Som ni ser till höger fick jag ihop ett 26 kilometer långt pass på en och en halv timme, en snitthastighet på 17 km/h…

Nu blir det till att få ordentligt med sömn inför morgondagen. Imorgon väntar Löpning, styrka och 400 meter simning på tid.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve