Dags för service

Dagens löppass var det sämsta på ett bra tag. Efter bara några kilometer fick jag känningar i höften och tvingades bryta.

Som triathlet har man dock en stor fördel när det gäller träning. Kan man inte köra löpning kan man istället byta ut det mot cykel eller simning. Så istället för löpning blev det en cykelserie på 4 x 6 minuter, därefter var det styrka. Styrkan var lite lugnare än vanligt då fokusen var på löpning.

Imorgon blir blir det ett 2 timmar långt simpass med start 07:15, därefter har jag tänkt köra ett mountainbike pass ute i skogen då jag börjar skolan 12:10.

Mountainbike är helt klart den roligaste träningsformen enligt mig. Istället för att sitta och svettas på en spinningcykel kan man utmana sig själv i ett kuperat mountainbike spår ute i skogen, det är precis vad jag har gjort under den senaste tiden.

Nu är det någon månad sen jag köpte min Scott Sportster 10, hittills har jag kört över 300 kilometer med den. Jag kommer att åka hem till Västerås i helgen och kommer då ta med mig hjulen hem, då dom behöver riktas upp något efter alla dessa mil. Som tur är ingår riktning av hjul kostnadsfritt i Cyklotekets livstids servicegaranti som alltid ingår vid köp av cykel :-D

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve