Löp intervaller på Bergsätersrundan

Löpning och styrka stod på träningsplaneringen idag. Löppasset bestod av Bergsätersrundan som är en 6,2 km lång bana där vi brukar köra löptester.

Efter att kört lugn löpning ner till bilprovningen där starten går körde vi lite intervaller. Intervallerna var 4,3,2,1 min och som avslutning 30 sekunder med kort lugn löpning mellan alla intervaller. Intervallerna skulle vara riktigt hårda, och det var dom också!

I början av passet mådde jag lite illa men som tur var gick det över när intervallerna drog igång. Löpformen kändes hyfsat bra med tanke på att jag har kört lite löpning under den senaste tiden. Totalt blev det 8,64 km på 58 min, och min maxpuls under passet var bara 184 slag, fem slag under min tröskelpuls.

Passet passade riktigt bra för mig, nu hittar jag vid Bergsätersrundan och slipper springa vilse som förra gången :-D Styrkan bestod av lite tå och hålgång, gång med gummmiband och plankan på mage, sida och rygg. Jag kände mig sliten efter löpningen men lyckades i alla fall genomföra den.

Imorgon blir det simning på förmiddagen och cykel och styrka på eftermiddagen, nu väntar kyckling med pasta, broccoli och minimorötter.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve