Dubbla mountainbike pass och tips på simutrustning

Idag blev det som sagt dubbla mountainbike pass, ett kort på förmiddagen och ett lite längre  på eftermiddagen. Dagen startade med ett fyra kilometer långt simpass som avklarades på en och en halv timme. Huvuddelen var 20 x 50 meter med en blandning mellan F1 och F3 (1st F1, 4st F3, 2st F1 , 3st F3, 3st F1, 2st F3, 4st F1, 1st F3).

Serien gick riktigt bra med tanke på att jag inte har simmat på 5 dagar. Direkt efter simningen stack jag ut och körde mountainbike i Fålahagen, 14 km på 65 minuter blev det.

På eftermiddagen stack jag ut ännu en gång och körde mountainbike. Då blev det ett 19 kilometer långt pass som avklarades på strax över en och en halv timme. Det passet gick mindre bra då jag hade huvudvärk och var trött i benen…

Ett tips till er som behöver simkläder/utrustning: Just nu har Olanderswim 20% rabatt på Olander Training Collection och gummifenor. Jag har handlat all min simutrustning därifrån i flera år och jag väldigt nöjd med den, bra kvalitet till ett bra pris.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve