Sjukamp med triathlongymnasiet

Idag var det dags för den andra och sista delen av sjukampen med triathlongymnasiet. Förra veckan körde vi 60 m häck, längdhopp, kula och 4 x 200 meter och idag var det dags för 60 meter slätt, höjdhopp och 1500 meter.

Precis som förra gången blev jag påmind om att friidrott inte var min grej, jag fick sämst tid av alla killar under alla grenar, jag förlorade efter en spurt 1500 meter med strax över 2 tiondelar. Höjdhoppet var nog min allra svagaste gren, jag rev ut mig vid 1,10 meter och dom andra killarna saxade över 1,30 meter.

Det var fyra lag med fyra personer i varje lag som tävlade mot varandra, trotts mina dåliga resultat lyckades laget jag var med i ändå knipa segern med god marginal.

Priset från att vinna lagtävlingen var en påse med allt som behövs för att laga tacos. Så ikväll blir det ingen matlåda från skolan utan en tacokväll med laget bestående av mig själv, Emil Särnehed, Kasper Johansson och Ida Salonen.

/August

1 kommentar om Sjukamp med triathlongymnasiet

  • Tuula

    Vad roligt! Grattis till det goda priset! Men vad lång du verkar vara på bilden. Har du vuxit eller har du börjat med högklackat? :D

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve