Välkommen: Olander Aquatic Products. Ny sponsor till triathlet August Eriksson

År 2012 börjar med en trevlig nyhet. Jag har ingått ett avtal med Olander Aquatic Products och jag kommer att använda deras simutrustning i min triathlonsatsning och de Open Water tävlingar jag deltar i.

Jag har redan använt deras produkter i flera år, så jag vet att det är riktigt bra och framförallt prisvärd utrustning de har. Som Valter Olander själv skriver på företagets hemsida:  ¨Jag har genom många års nötande i vattnet lärt mig vad kvalitet innebär för simkläder, simfenor, simglasögon och annan utrustning…”. Jag kan inte annat än instämma.

Valter Olander, som grundade och driver Olander Aquatic Products, är flerfaldig VM-, EM- och World Games-medaljör i fensim, så han vet vad kvalitet betyder i de här sammanhangen. Det här innebär att jag, förutom bra produkter såsom våtdräkter, simglasögon, simfenor och simkläder, även får rådgivning från ett riktigt proffs.

Jag är alltså riktigt glad att få säga välkommen till min nya sponsor Olander Aquatic Products.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve