Eskilstuna-loppet

Idag så var det dags för Eskilstuna-loppet, Eskilstuna-loppet var ett milslångt löp lopp som jag ställde upp i som en liten ”tävling”  för att få mig en bild om ifall vinterns upptrappade löpträning gett resultat. Jag hade som mål att komma i mål på under 50min.

Det var svalt och perfekt löparväder och vi var bara ca 15st som var med i loppet som gick igenom Eskilstuna Centrum. Jag hittade en jämnsnabb kille och vi höll 4,20-4,40 min/km fart i ungefär 4km tills vi insåg att jag hade kommit av banan. Som tur var killen som jag körde med från stan och visste bansträckningen på ett ungefär så vi lyckades ta oss i mål utan att varken gena eller ta en omväg.

Jag kom i mål på 45,38 och det motsvarar helt klart mina förväntningar. Nästa tävling som jag kommer att ställa upp i är halvmaran på Kungsholmen runt och man får hoppas att man får bra resultat där också, under 1,50 så är jag nöjd.

/August

1 kommentar om Eskilstuna-loppet

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve