Brrr…

Just nu sitter jag i en varm morgonrock efter att ha spenderat två och en halv timme på cykeln i ett riktigt regnoväder. Passet startade 16:00 så vi timade precis det dåliga vädret. Det var inte bara regnigt och kallt, det blåste också.

Vi skulle köra ett 60 kilometer långt pass, 5 km tempo + 20 km lagtempo + 5 km tempo med rull emellan. Första fem kilometerna gick riktigt bra bortsett att jag frös från början till slut. Direkt efter körde vi 20 km F1 till Godegård, därifrån körde vi lagtempo samma väg tillbaka.

Vi var ett gäng på sex-sju killar som körde tillsammans, tyvärr var vi aningen ojämna så vi splittrades efter 10 minuter upp i två gäng, jag hamnade mittemellan. Ungefär halvvägs sved det riktigt ordentligt i benen, den känslan höll sig kvar hela vägen.

Jag lyckades vad som kändes mot alla odds komma fram, då var det bara fem kilometer tempo kvar. Under det sista tempot gick det verkligen inte bra, benen var alldeles för trötta.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve