Motalarundan och mountainbike vid Fålahagen

Idag klockan nio var det dags för dagens träningspass, löpning och cykel.

Under löppasset körde vi Motalarundan, för mig blev det 13,1 km inom loppet av 1:20. Första 40 minuterna var F1, därefter skulle jag köra 3 x 10 min F2 med 30 sekunders gång emellan. Under de första 40 minuterna låg jag på 165-170 i puls som är något för högt för att vara F1.

När de långa intervallerna väl drog igång kände jag mig något trött, trots det lyckades jag hålla en  puls på mellan 175-182. När intervallerna var avklarade så var jag helt slut i vaderna, som tur var sporthallen nära.

Löppasset gick riktigt bra från början till slut då jag lyckades hålla ett någorlunda jämnt tempo trots den höga pulsen.

Direkt efter löppasset var det dags för cykel, Hampus och jag passade på att köra mountainbike ute istället för att sitta och svettas på en spinningcykel. Vi stack ut till Fålahagens motionsspår och körde 5 km slingan och en del av 3 km slingan sen fick det vara nog.

Benen kändes väldigt trötta under hela passet och det sved i låren vid varenda backe.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve