Första löppasset med Asics Gel DS-Trainer 16

Asics Gel DS Trainer 16. www.triathlet.seIdag var det ett lätt löppass inför KM terräng som är nu på torsdag. Det blev ett kort pass på 8,8 km med lite teknikövningar som varade strax under en timme. Efter 4 km uppvärmning körde vi lite teknikövningar som t.ex. höga knän, spark i baken och spänsthopp med raka ben.
Därefter körde vi sex stycken 1:20-1:25 minuter långa intervaller i 5 kilometers tävlingsfart med 1 minuts vila  mellan intervallerna. Jag fick även höra av Joachim Willén att man inte bör stretcha dagarna innan en löptävling för att behålla spänsten i steget. Nya löparskorna skorna Asics Gel DS-Trainer 16 fungerade utmärkt under passet, trotts att dom ännu inte är inkörda.

Dom kändes lätta, snabba och rejäla på samma gång, jag gillar det faktum att det är lite dämpning i hälen då man ska springa på framfoten.

Under kvällen så har jag lagt in en del av min utrustning längst ner under fliken Länkar skrev jag bland annat lite om mina nya tävlingshjul i kolfiber.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve