Träningslägret i Spanien leder mot sitt slut

Idag är det den näst sista dagen som Triathlongymnasiet är i Spanien. Fredag natt sticker vi hem till Motala igen för att fortsätta med träningen på hemmaplan. Tiden går verkligen fort när man har roligt, det känns som om vi bara har varit här i en vecka om inte mindre.

Benen känns riktigt sega efter den här tiden, gårdagens vilodag gjorde inte precis något mirakel för återhämtningen. Dagens löppass gick inge vidare bra, jag var alldeles för trött i benen och hade svårt att komma upp i fart. Men nu är det bara att hålla ut den sista biten. Imorgon har vi simning och cykel och därefter har vi tre dagar med en vilodag och lite lugnare träning.

Efter att det här lägret är över kommer jag att göra en träningssammanställning för veckorna som har gått. Det känns som om det kommer att bli riktigt intressant för min del att se träningen i helhet, bland annat så har vi kört 495 kilometer cykel varav x antal 1000 höjdmeter.

1 kommentar om Träningslägret i Spanien leder mot sitt slut

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve