Cykel distanspass

Precis som i tisdags körde vi idag ett cykelpass till Ribesalbes, runt sjön Embalse de sitjar och tillbaka, fast nu skulle vi även köra ett berg F3 för att dryga ut turen.

Cykelpasset startade klockan tio på förmiddagen, vädret var strålande, inte ett enda moln på himlen. Inte precis den bästa dagen att cykla i tre timmar och 48 minuter utan solskyddsmedel…

Början av passet kändes riktigt jobbigt, benen sved och jag kände mig seg efter bara fyra mil. Men som tur var höll benen ut hela passet, även under det avslutande berget. Berget var helt klart den hårdaste delen av passet, 25 minuter med en snittpuls på 178 slag/min. I vanliga fall är det inte alltför hårt men tre timmar in i passet kändes det verkligen i benen.

Totalt körde vi 103 kilometer på 3 timmar och 48 minuter. Både snitthastigheten och distansen blev längre än tisdagens pass då vi körde 89 kilometer på tre och en halv timme. Vi fick även ihop 1600 höjdmeter vilket motsvarar 23 gånger Övralid.

Nu blir det nog till att ta det lite lugnt uppe på hotellrummet. Imorgon förmiddag har vi morgonjogg och simning och på eftermiddagen har vi styrka och cykel.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve