Distanspass i trist väder

Idag var det dags för veckans cykel distanspass, passet skulle vara 80-100 km med sista 10-15 km F3 på tung växel.

Jag stack ut tidigt i morse och hade inte planerat någon tur så jag åkte dit jag kände för. Det blev en tur söderut till Vadstena för att sedan åka norrut förbi motala till Övralid. Passet gick riktigt bra bortsett ifrån trötta ben efter fyra mil, som tur var fick jag medvind och benen piggnade till.

Under den sista delen som var F3 åkte jag uppför Övralidsbacken och ner på andra sidan för att sedan vända och åka i riktning mot Motala. Benen kändes riktigt pigga då och jag lyckades ha en puls på över 180 slag. Tyvärr råkade jag utför en lite olycka på vägen nerför Övralidsbacken. När det gick som snabbast 65 km/h + körde jag på ett litet gupp och mobilen bestämde sig för att hoppa ur fickan.

Den fick lite skrapmärken och skärmen sprack men som tur var klarade sig asfalten. Så den här veckan blir det inga bilder i inläggen. Jag ska passa på att fixa mobilen när jag är hemma i Västerås i helgen och kör Västmanland tour.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve