Kungsholmen runt Halvmarathon

Nu går jag som en pingvin på grund av träningsvärk i vaderna efter gårdagens Halvmarathon. Förra årets Kungsholmen runt uteblev  på grund av sjukdom men i år var jag som tur var frisk som en nötkärna.

Jag åkte tåg ner till Stockholm och kom dit strax efter klockan 10, starten gick 11:35. Efter att ha småstressat i en och en halv timme för att hinna äta, hämta ut nummerlappen och värma upp stod jag vid startlinjen tillsammans med runt tre tusen andra. Vi var uppdelade i fem startgrupper där hälften startade 11:30 och resten 11:35. Jag körde i startgrupp fyra och startade 11:35.

Starten gick väldigt smidigt trots det stora antal startande. Jag sprang bakom två medelålders män som fungerade som en perfekt farthållare under hela loppet. Jag öppnade första milen på 46:20, ett tempo som jag lyckades hålla hela vägen. Jag kom i mål på tiden 1:42:16, en tid som jag är riktigt nöjd över.

Bilder hittar du HÄR

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve