Nytt år nya prylar

Nu har jag äntligen startat igång med träningen igen efter 2 veckor med både de ena och de andra besväret. Jag började året med lugn löpning för att inte riskera några skador pga för kort upptrappning  av träningsmängden. Kroppen kändes helt okej, knappt att jag kände av att jag varit sjuk, tagit uppehåll och käkat en massa julmat.

Jag känner mig självsäker inför årets tävlingar och mitt mål är att jag presterar ännu bättre än vad jag gjorde under det gångna året (min första säsong) .  För att kunna uppfylla målet så ska jag sätta fokus på löpningen som är min svaga gren. Jag kommer även att  köpa en ny racer (Cube Agree Pro) som  kommer att medverka till en bättre cykeltid. Simningen kommer troligen också att gå bättre  då jag kommer att simma i Orcas våtdräkt  Alpha.

Imorgon bitti så blir det dags årets första simpass och kanske ett löppass runt milen på kvällen.  Efter det så tränar jag troligen som vanligt ända tills i slutet av maj då det är dags för Hallsta Triathlon på hemmaplan.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve