Dåligt resultat för mig under Göteborg triathlon

I fredags åkte jag till Göteborg för att vara med i den fjärde och avslutande tävlingen i triathlon cupen. Jag övernattade i en stuga vid Hindås campning som bara låg några hundra meter från tävlingsområdet. Det var en ganska liten tävling med strax över 250 deltagare.

Det var en rätt så tuff tävlingsbana, simbanan såg ut som den brukar vara men vid uppgången så behövde man springa en bra bit på en gräsmatta för att komma till växlingsområdet. Cyklingen var väldigt kuperad och löpningen gick i ett elljusspår.

Jag kom upp ur vattnet som andra man ett par sekunder efter 1:an Martin Magnusson jag lyckades hålla andra platsen ända till löpningen som är min helt klart svagaste gren. Efter 5 km löpning kom jag i mål som sista man, och hade lyckats tappa 5 placeringar. Loppen var helt klart en besvikelse för min del och jag slutade som 3a i Svenska ungdomscupen efter segraren Emil Dansk och Martin Magnusson.