Trötta vader efter ett hårt löp tröskelpass

Min gissning att det skulle bli ett riktigt hårt tröskelpass var alldeles rätt. Det blev en 31 minuter lång tröskelserie bestående av 90, 60, 30 sekunders F3 – F5 med 45 sekunder lätt löpning emellan.

Serien gick riktigt bra för min del, jag kände att jag kom upp i tröskelpuls och allt flöt på bra. Jag väggade även inte heller, något som jag som jag brukar göra under långa tröskelserier.


Pulsen låg nästan alltid på över 180 slag/min under intervallerna och jag hade en snittpuls på 183-185 slag/min. Vilket är riktigt bra enligt mig då jag sällan kommer över 180 i puls. Totalt under serien han jag köra 6,8 km och hela löppasset blev rätt så exakt en mil.

 

Imorgon får vaderna vila lite då det inte är någon löpning, däremot är det simning på förmiddagen och ett cykelpass med två F3 berg och 16-20 km F3 lagtempo. Det kommer även kanske ut några bilder från dagens löppass.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve