Ingen träning för min del.

Idag vaknade jag med halsont, klockan var 06:15 och jag käkade och gjorde mig  i ordning till skolan. 20 i åtta när jag skulle till skolan fick jag syn på mitt schema. Vad skönt tänkte jag när jag såg att jag började klockan 9 på måndagar, jag gjorde ingenting fram tills 20 i nio då jag stack hemifrån.

Precis när jag gick in igenom dörrarna till skolan kom jag på att det är tisdag,  jag hade haft studiedag under måndagen. Och på tisdagar börjar jag åtta… Som tur var missade jag inget viktigt, dagens uppgift under svenska lektionen var att berätta roliga historier.

Under eftermiddagen har mitt halsont förvärrats så jag tvingades hoppa över löppasset. Nu är det dags att åka till en speedwaybana för att kolla när ett lag bestående av triathleter ska köra någon form av duathlon tävling runt banan. Jag tror att det kommer att vara fyra personer i varje lag och att varje person kommer att köra tre varv cykling och ett varv löpning.

Därefter kommer vi att stanna kvar för att se på Speedway, Piraterna mot Elit Vetlanda

 

/ August

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve