Jag välkomnar Sigillet Västerås – Hansa Persson Liv & Pension som ny sponsor.

Som jag sagt tidigare är det så viktigt för mig, som triathlet och idrottande ungdom att ha bra sponsorer eftersom sporten är dyr och träningen tar så mycket tid att det är näst intill omöjligt att dessutom hinna jobba för att få ihop pengar till sportutrustning och resor.

Den nya sponsorn Sigillet Västerås – Hansa Persson Liv & Pension är försäkringsmäklare som förmedlar försäkringar och placeringar för privatpersoner och företag.

Nu har de även hjälpt mig med att gå igenom mina försäkringar och ge förslag på en bra försäkringslösning för mig. De berättade om en försäkring, Sportguard, som är som skräddarsydd för mig som ung idrottare. Sportguard-försäkringen ger mig snabb hjälp om jag råkar ut för en skada eller sjukdom. Det är bra, för det är illa nog om jag blir skadad och ännu värre om en hel tränings- eller tävlingssäsong går åt för att få vård och rehabilitering.

Mer information om Sportguardförsäkringen:

Sportguard via Sigillet Västerås - Hansa Persson Liv & Pension

Bakom försäkringen ligger bolaget Euro Accident i Växjö som specialiserat sig på hälsoförsäkring, och profilerat sig genom att försäkra och sponsra flera av landets främsta idrottare, bl. a. Carolina Klüft och Henrik Lundqvist (New York Rangers).

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve