Träningshelgen snart avklarad

Nu är träningshelgen snart avklarad, bara morgondagen kvar. Idag blev det tre och en halv timmars träning, 100 minuter simning, 45 minuter löpning  och 70 minuters styrka.

Vi började med simningen, efter ett insim bestående av 100, 90, 80 meter ända ner till 10 meter körde vi T30, dvs simma så långt som möjligt under 30 minuter. Jag hade ett riktigt bra flyt från början till slut, totalt hann jag med 2400 meter. Direkt efteråt körde vi 5 min lugnt ryggsim. Därefter var det dags för arm med paddel, 30 x 50 meter med starttiden 45.

Efter det var jag riktigt seg i armarna, som tur var det bara en kort benserie kvar på passet. Benserien var 12 x 25 meter F3, F2, F1 per 25a och rulla igenom det 4 gånger, därefter var det 200 avsim.

Direkt efter simningen var det dags för löpning, jag körde bara igenom ett lätt distanspass, 6 km på 45 minuter.

På eftermiddagen körde vi cirkelträning nere på Actic. Vi var nästan 30 personer som körde och vi körde bara ett varv med de olika övningarna, många övningar var det. Bland annat en hel del övningar med boll, gummiband och med kroppen som motstånd.

Nu är det dags för lite välbehövd sömn, imorgon är det bara två pass, simning och cykling.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve