Motalarundan och mountainbike

Idag på löpdistansen körde vi en avkortad variant av Motalarundan. Vi skulle köra 20 min lugnt, 20 min medel och 20 min hårt, och lugn jogg den resterande tiden.

Det blev totalt elva kilometer i tråkigt väder med ont i höften de sista fyra kilometrarna. Allting flöt på hyfsat ända tills strax innan den hårda delen av passet skulle börja. Då började höften trilskas och jag tvingades dra ner på farten. Jag har haft problem med höften någon gång innan men inte lika mycket som idag.

Imorgon blir det till att ringa massören Tomas för att se om han kan göra något åt saken.

Direkt efter löppasset slängde jag på mig cykelkläderna och stack ut med mountainbiken till skogen där den hör hemma. Cykelpasset skulle vara F1-F2, dvs återhämntning efter löpningen. Totalt blev det 13,5 kilometer inom loppet av 70 minuter, varav 10 kilometer i ett tekniskt mountainbikespår.

Imorgon på förmiddagen blir det ännu ett mountainbike pass utomhus följt av bålstyrka, och på eftermiddagen blir det ett distanspass i simning.

1 kommentar om Motalarundan och mountainbike

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve