Löptest 3000 meter

Idag körde alla ettor ett löptest på 3000 meter. Vi körde testet på en 200 metersbana i en friidrottshall, vi var bara 4 så det blev gott om plats. Som uppvärmning körde vi 1 km A1 och 3 x 200 accelererande och lite rörlighetsövningar.

Före testet tyckte jag att löpformen verkade verkade bra, men efter några varv visade det sig att fallet inte var så. Jag hade som mål för testet att komma under 12 minuter. Direkt i starten drog dom andra ifrån, jag blev varvad vid sjätte eller sjunde varvet och har för mig att jag kom in på tiden 12:34. Dom andra som körde kom på strax över 11 minuter, jag har alltså en del att ta ikapp vad det gäller löpningen.

Precis när man hade sprungit klart och trodde det var dags att byta om fick jag höra att vi skulle köra 4 x 200m i HÖGRE fart än under testet. Det var grymt jobbigt men jag klarade det :-D , då jag snittade 40-41 snittet under tretusingen låg på 50 sekunder.

Men efter tvåhundringarna var passet inte över, då var det dags för 15 minuters egen bålstyrka, efter bålstyrkan slutade vi däremot. Nu är det dags att gå och lägga sig, jag ska upp 6 imorgon för att hinna ner till ett simpass som börjar halv åtta.

/August

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve