Hårt löppass

Sitter här i min sköna fåtölj med en lätt träningsvärk i vaderna efter dagens 10 km långa löppass. Efter en uppvärmning bestående av 10 min lugn löpning, 5 min rörlighet och 5 min teknikövningar körde vi en serie på 4 x 1000 meter med hög och jämn fart.

Jag låg mellan 180-190 i puls under intervallerna och körde dom på mellan 4:02 och 4:09. Hyfsat snabbt och jämnt enligt mig, fast Hampus Horndahl körde ännu snabbare och jämnare, han höll sig på runt 3:30 på alla fyra. Direkt efter intervallerna var det dags för ytterliggare några intervaller, fast nu 4 x 300 meter i något högre fart. Jag kände av höften under intervallerna men trots det gick det hyfsat bra för min del, en fartökning jämfört med tusingarna blev det.

 

 

 

 

 

 

 

 

Direkt efter intervallerna var det lugn jogg ner till sporthallen för att göra ett snabbt ombyte och för att köra 20-25 minuter bålstyrka. Imorgon blir det simning på förmiddagen och cykel och MAQ styrka på eftermiddagen.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve