Träningshelgen igång

Nu är träningshelgen igång, i vanliga fall har vi ett pass under helgerna men nu har vi fyra pass. Och nu under träningshelgen har vi fått besök av Gabriel Sandør från Linköping och Adam Nilsfors från Kalmar.

Imorgon på förmiddagen kommer vi att köra simning och Boxercise, och spinning på eftermiddagen.

Idag blev det simning på morgonen som jag skrev i förra inlägget och spinning och ett Corepass på eftermiddagen. Det var bara jag, Marie Carlsson och Malin Cederberg som körde cykling resten körde löpning. Jag körde cykling eftersom jag är en relativt ny på löpning och behöver en lite lägre löpmängd för att inte dra på mig skador.

Under spinningen körde vi ett spinningpass som Jocke hade gjort i ordning, jag kommer inte ihåg hela passet men huvudjobbet var 20 x 30 sekunder F5 (riktigt hårt). Därefter körde vi 5 min A1 följt av 4 x 20 sekunder MAX med 40 sekunder F1 mellan.

Direkt efter cykling gick vi ihop med dom som körde löpning och körde ett kort Corepass som leddes av Ida Salonen. Just nu sitter jag hos de andra grabbarna på triathlongymnasiet och ska snart begå mig hemåt för att få lite sömn, imorgon blir det till att gå upp 06.00 :-D .

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve