Träning tillsammans med Motala seglargymnasium

Idag på eftermiddagen blev det styrka och simning tillsammans med seglarna. Vi började med att köra strax över en timme styrka i en sporthall.

Efter en lång uppvärmning som bestod av att springa runt i hallen och utföra olika övningar körde vi igång med styrkan. Där körde vi en hel del övningar som inte var alltför ansträngande men krävde bra samarbetsförmåga.

Vi blev indelade i fyra grupper med 8-9 i varje grupp, efter det gjorde vi fyra olika övningar som jag aldrig hade varit med om tidigare. Bland annat stå på knä på en boll och passa en medicinboll till varandra och passa en medicinboll i ring då alla satt ner med fötterna i luften.

Under simningen som var efteråt körde vi lite polo övningar för att träna lite inför vattenpolomatchen mellan triathleterna och seglarna som är om mindre än en månad. Därefter var det fritt fram att leka rövare inne på badhuset, vi fick även hämta ut profilkläderna som kom idag :-D .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mina inlägg hädanefter kommer även att publiceras i Motala & Vadstena Tidning, då vi på triathlongymnasiet kommer att driva triathlonbloggen där :-D .

1 kommentar om Träning tillsammans med Motala seglargymnasium

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve