Träning på hemmaplan

Idag körde jag första passet efter att ha kommit hem ifrån Spanien i lördags. Efter hemkomsten hade vi tre dagar med vila/egen lätt träning. Idag passade jag på att köra ett lätt cykelpass och samtidigt prova tävlingshjulen då tävlingssäsongen börjar närma sig.

Snart är det dags för säsongens första tävling, cykelloppet Västmanland Tour som är den 28 – 29 april. Det är ett motionslopp som består av två etapper fördelade över en helg, där jag valde distanserna 138 km första dagen och 50 km andra dagen.

Jag kommer även att köra Halvvättern nu i sommar. Igår hade jag tur och lyckades se ett erbjudande på Cyklotekets Facebooksida där dom skrev om sin ”Vättern Weekend”, en helg fullproppad med erbjudanden. Jag fick syn på ett Enervit startpaket där en startplats till Halvvättern ingick (värde 700kr). Två sekunder senare var pappa på väg till Cykloteket för att hinna få tag på ett paket, han lyckades.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve