Maxstyrka Golden Four

Idag körde alla ettor på triathlongymnasiet styrketestet Golden Four som består av chins, brutalbänk, knäböj och armhävningar. Efter en lång uppvärmning med lite hopprep, olympisk rörlighet och styrka med skivstång körde vi igång.

Första övningen var knäböj, vi gick igenom tekniken med Joachim Willén och alla startade på 30 kg och ökade allteftersom. Knäböj är någonting jag är en nybörjare på, trots det lyckades jag klara av 85 kg.

Andra övningen var chins som att jag vet att jag är usel på sedan tidigare, jag klarade bara en enda. Brutalbänk var näst på tur, 9 st blev det där. Den sista övningen var armhävningar, inte en favorit precis, men jag lyckades göra 22 st, inte så värst imponerande men det är i alla fall ett personligt rekord :-D .

Efter styrkan körde vi ett 3,5 kilometer långt simpass. Där huvudjobbet var 20 x 50 meter x 2, första sammansatt på start 50, och den andra med valfri utrustning start 45.

Jag hade tänkt att köra den andra av 20 x 50 meter arm med paddel och dolme, men då någon kleptoman har tagit mina paddlar tvingades jag köra med bara dolme, riktigt jobbigt blev det.

Efter simpasset fick vi ett besök av några doping kontrollanter, vi lottade vilka som skulle bli testade och bland killarna blev Hampus Hondahl, Emil Dansk och Markus Jonsson ”vinnare”.

Imorgon blir det till att gå upp 05.00 för att hinna ner till simpasset som börjar 06.15.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve