Informationsmöte hos Motala tidning

Oturen med spruckna byxor och hoppande cykelkedja höll som tur var inte i sig hela dan. Vid ett tiden var det dags för ett möte med Mvt. Jag, Matilda Andersson, Johan Sarwe, Ida Salonen och tränarna (Joachim Willén & Marcus Wernström) var där. Vi fick lite information om hur vår blogg i tidningen kommer att se ut och vad det är tillåtet att skriva om.

Efter informationen blev samtliga fotograferade till vad som kommer att bli någon form av banner till våran bloggdel i tidningen. Efter besöket hos Mvt var det dags för Löpning tyvärr så regnade det :-( .

Det blev ett kort pass, efter 1,5 km uppvärmning körde vi 5,2 km fartlek.

Fartleken bestod utav:

60 sek hårt
15 sek lugnt
45 sek hårt
15 sek lugnt
30 sek hårt
15 sek lugnt
15 sek hårt
15 sek lugnt
60 sek hårt
15 sek lugnt o.s.v

Den ”hårda” delen var egentligen inte särskilt hård, runt F3 -F4 (F1=lugnt F6=max). Efter fartleken var det lugn jogg till sporthallen där vi körde lite styrka. Inte bara bålstyrka som vi brukar göra utan vi körde igenom hela kroppen. Lite plankan, höftövningar, rygglyft, vadlyft och axellyft med hantlar.

/August

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve