Distanspass simning – Grym simform!

Nu är jag hemma igen och är någorlunda trött i axlarna. Styrkan var den minst jobbiga av passen, vi körde nästan hela passet i B-hallen istället för nere på gymmet som vi brukar. Där körde vi lite parövningar t.ex. skottkärran och fotboll.

Mina två vänsterfötter ställde verkligen till med problem under fotbollen, förhoppningsvis gjorde jag inte bort mig helt.

Simningen gick betydligt bättre än fotbollen, idag var det dags för ett distanspass. Efter ett insim på 500 meter drog vi igång med F2 huvudserie där distanserna ökade allt eftersom.

Serien var 100 medley, 100 medley + 200 frisim, 100 medley + 200frisim + 300 frisim ända upp till 100 + 200 + 300 + 400 + 500, och sista ”varvet” var med paddel + dolme. Därefter var det en benserie på 900 meter följt av avbad. Allting flöt på riktigt bra och simformen kändes grymt bra! Totalt blev för min del 5,2 km på 90 minuter, dvs ett snitt på  3,5 km/h.

Just nu håller jag på att tvätta för tredje gången i mitt liv, förhoppningsvis har kläderna både samma färg och storlek. Nu är det dags att gå ner i tvättstugan för att sedan gå och lägga mig på direkten, imorgon blir det till att gå upp kvart i fem för att hinna till morgonpasset.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve