Cykloteket Västerås ny sponsor till triathlet August Eriksson

Cykloteket Västerås sponsrar triathlet August ErikssonJag kan stolt välkomna och presentera en ny sponsor, Cykloteket i Västerås som jag har ingått ett avtal med. Som många av er redan vet så har dom ett bra utbud med cyklar, cykelkläder och cykeltillbehör.

Som jag ibland nämnt i bloggen så är det inte bara mycket träning som gäller för oss triathleter, utan all vår utrustning kostar mycket pengar också. Därför underlättar det om man får sponsorer. Kan vi dessutom hitta sponsorer som arbetar med den typ av produkter vi behöver, som har bra grejer och som är kunniga, inspirerande och med stort cykelintresse – ja då är det en fullträff.

Cykloteket som öppnade våren 2011 på Hälla i Västerås blev ett riktigt lyft för oss cykelfrälsta, i övrigt finns dom bara i Stockholm.
När jag var där senast så imponerades jag av deras utbud på cyklar, från bla Specialized, Scott och Cannondale.
En annan positiv sak är att om man köper en cykel där så följer alltid Livstids Servicegaranti med utan kostnad!

Framöver så kommer ni läsare av denna blogg att få ta del av fina erbjudanden från Cykloteket i Västerås så håll ögonen öppna :-)


1 kommentar om Cykloteket Västerås ny sponsor till triathlet August Eriksson

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve