Besök hos kiropraktorn

Idag på förmiddagen fick jag ett trevligt samtal från rygghälsan här i Motala. Det hade blivit ett återbud och en halvtimme senare befann jag mig hos kiropraktor Jimmy Mathiasen. Som en hel del redan vet så har jag haft besvär med mitt bäcken vid löpning under den senaste tiden, nu var det äntligen dags att få det fixat!

Efter att ha kollat in ryggen och mitt bäcken lossade han på lite bindväv och gav mig stötvågsbehandling. Vid stötvågsbehandling används en liten apparat som slungar en kula med en viss frekvens mot ett membran som överför kraften ner i huden i form av en tryckvåg. Syftet med det är att tryckvågen går djupare ner i muskelvävnaden än massage och mjukar upp.

Efter att musklerna hade blivit uppmjukade knäckte han till mig lite, därefter var mitt bäcken på rätt plats! Redan på torsdag ska jag göra ett återbesök för att se att allt fortfarande är som det ska. De närmsta dagarna får jag inte träna löpning, istället kommer det att bli en hel del cykel.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve