Äntligen vila

Nu är träningshelgen avklarad och nu väntar nästan ett helt dygns välförtjänt vila.

Idag var jag något seg när klockan ringde 06:00. I vanliga fall brukar jag vara pigg när jag går upp men söndag morgon verkar vara ett undantag.

En och en halv timme senare startade simpasset jag hade känslan att passet skulle bli hårt, det var det också. Efter ett lite annorlunda insim med bland simning på diagonalen och ”tåget” där man drar en person som hänger i ens fötter var det dags för huvudserien.

Huvudserien var 10 x 400  meter uppdelat i 5 x 2 accelererande med starttiden sex minuter. Jag var trött i axlarna från början till slut men trots det lyckades jag köra igenom hela serien. Direkt efter serien blev det en lagkapp i 4 x 100 meter medley där jag fick köra frisim.

Efter simpasset var det dags för cykel, jag körde mountainbike ute som jag alltid gör, trots nattens snöfall. Efter en timme och tio minuters naturliga intervaller fick mina trötta axlar sällskap av ett par trötta ben.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

webbdesign Primaleve